High-end product. High-end service.

Bij een high-end product mag u ook een high-end service verwachten. Met Hobo Hifi Enschede weet u zeker dat u zo het meest optimale uit uw hifi-systeem –en producten haalt.

Bij Hobo Hifi Enschede voorzien we u niet alleen van goed advies, toegesneden op uw persoonlijke (woon)situatie, maar kunt u ook terecht voor custom install, inregelen en reparatie. High Tech vragen? Speciaal voor onze klanten hebben wij op zaterdags een technisch vragenuurtje in onze winkel!

Klik op de door uw gewenste service voor meer informatie.

Inregelen.

Gegarandeerd het beste geluid uit uw systeem.

Excellent geluid. Op maat gemaakt.

Gespecialiseerd in high-end hifi en streaming audio, haalt Hobo Hifi Enschede het beste uit uw systeem met de custom install service: een compleet op maat gemaakt hifi-systeem. Van een enkele ruimte tot uw gehele huis of bedrijf. Specifiek ontworpen naar uw wensen.

Een goed hifi-systeem is namelijk niet alleen afgestemd op de ruimte in uw woning of bedrijf, maar ook op uw hifi-gebruik en muziekvoorkeur. Een opera van Puccini vraagt immers om een andere ondersteuning dan een live-registratie van DJ Hardwell. Net zoals een hoge, vierkante ruimte om een andere aanpak vraagt dan een L-vormige, lage ruimte.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Haal het maximale eruit. De inregelservice.

De inregelservice van Hobo Hifi Enschede zorgt ervoor dat u high-end systeem ook een high-end geluid produceert. Bij hifi draait het namelijk niet alleen maar om hele goede speakers!

Voor het beste geluid is het ook van belang dat u de juiste kabels heeft, dat alle onderdelen op de juiste afstand van elkaar zijn geplaatst en deze vervolgens ook optimaal op elkaar zijn ingesteld.

Gespecialiseerd in high end hifi en streaming audio, haalt Hobo Hifi Enschede het beste uit uw systeem. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kink in de kabel? De reparatieservice zorgt weer voor muziek.

Jaren geleden een systeem bij ons gekocht, maar klinkt het niet meer zoals het hoort? Hobo Hifi Enschede biedt haar klanten een reparatieservice aan, zodat u systeem weer klinkt zoals vanouds.

                            High-end hifi staat voor kwaliteit en een lange levensduur. Een goede service verlengt dit. Mocht na jaren luistergenot uw systeem dus niet meer naar behoren werken dan kan Hobo Hifi Enschede dat waarschijnlijk gewoon repareren!

            Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op om te kijken of we het technisch mankement van uw systeem kunnen oplossen .

Elke zaterdag. High-end vragenuurtje .

Zit u met specifieke vragen? Elke zaterdag houdt Hobo Hifi Enschede in haar winkel een high-end vragenuurtje voor haar klanten. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij alle tijd om antwoord te geven op uw vragen. Een high-end product vraagt immers om een high-end service.

U bent van harte welkom in onze winkel, elke zaterdag van 14:00 tot 16:00 voor specifieke vragen over uw product of systeem.