Over ons.

Hobo Hifi – Enschede, een begrip voor high-end hifi liefhebbers.

Je bent niet zomaar een fenomeen in high-end hifi in Enschede en omgeving. Dat vereist veel inzet, veel kennis en een hele goede service. En dat is dan ook precies waarom Hobo Hifi Enschede al 35 jaar een begrip is onder liefhebbers van high-end hifi.

Hobo Hifi Enschede is dé high-end hifi winkel en leverancier voor particulieren en bedrijven in Enschede en omgeving. Ze biedt state of the art hifi voor een concurrerende prijs. Van het allernieuwste wat er in de markt is tot gebruikte hifi van uitstekende kwaliteit.

Opgericht door Ruud Dahoe, wordt de zaak inmiddels geleid door de nieuwe generatie: zoon Dominique Dahoe. Groot geworden in de zaak, draagt hij niet alleen een schat aan kennis en ervaring mee, maar heeft hij ook weet van de nieuwste ontwikkelingen in de high-end hifi-branche.

Onderscheidend in service
Klanten van Hobo Hifi Enschede verwachten hoge kwaliteit. Met onze custom install- en inregel-service bent u ervan verzekerd dat u het beste haalt uit uw systeem. Een goed hifi-systeem is namelijk niet alleen afgestemd op de ruimte in uw woning of bedrijf, maar ook op uw hifi-gebruik en muziekvoorkeur. Een studio-opname van klassiek orkest vraagt immers om een andere ondersteuning dan de concertregistratie van een rockband. Hobo Hifi Enschede garandeert zijn klanten de meest optimale geluidsbeleving.

Huidige klanten blijven verzekerd van een goed geluid, dankzij de reparatieservice die Hobo Hifi Enschede biedt.

Op zoek naar de ultieme geluidsbeleving in uw huis of bedrijf? Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen!

Dominique Dahoe .

Eigenaar.

Ruud Dahoe .

Oprichter.

Weten wat Hobo Hifi voor u kan betekenen ?